İnternet

Google Takvim'de Grup Takvimi Oluşturma ve Kullanma

Google Takvim'de Grup Takvimi Oluşturma ve Kullanma

Ajanda ve organizasyonların düzenli şekilde takibi için, geliştirilen google takvim uygulamasını birçok internet kullanıcısı, detaylı olarak kullanmaktadır. Ancak oldukça büyük oranda google kullanıcısı bu özel uygulamayı pekiyi bilmiyor. Takvim uygulamasının içerisinde, kullanıcılara oldukça yararlı onlarca özellik bulunmaktadır. Çok farklı işlerde kullanılan bir özellik olan grup oluşturma hakkında, bazı bilgiler vermek, takvim uygulamasının ne kadar yararlı olduğu hakkında, daha net bilgiler verecektir. Google takvim'de grup takvimi oluşturma ile sürekli paylaşımlarda bulunduğunuz kişiler ile ortak etkinlikler için, planlama ve zaman paylaşımı yapılabilir.
Hızla Büyüyen Sektör E-Ticaret

Hızla Büyüyen Sektör E-Ticaret

Başta elektronik ve teknolojik eşyalar olmak üzere insanların uygun şartlarda ki ürün arayışları çok geniş yelpazede bir ticaret ortamının her alanda nüfuz etmiştir. Hızla büyüyen sektör e-ticaret kavramı da elbette ki bu konuda insanların en çok başvurduğu ve isteklerini aradığı bir nokta haline gelmiş bu alanda sürekli büyüme ve gelişmelerde gözden kaçmayıp, müşteri yoğunluğunun bu yolda artmasına olanak tanımıştır. Elbette ki bir ürünü hem kaliteli hem de ucuza almak müşterinin temel prensipleri ve hedefini oluştururken, etkilemiş ve daha kazançlı alışveriş yapmak adına insanların en uygun yer arayışlarını her zaman devam edilmiştir.
E-Ticaret’e Girmek İçin Neler Gereklidir?

E-Ticaret’e Girmek İçin Neler Gereklidir?

İnternetin sürekli yenilenen ve gelişen ve bununla birlikte yeni imkânlar sunan yönü insanların iştahını kabartan bir konuyu ortaya koyarken, ticaret gibi son derece geçerli bir sistemin sanal ortamda yapılabilmesi de mümkün hale gelmiştir. E-ticarete girmek için neler gereklilik göstermekte olduğu  araştırıp bu sistem içerisine girmeden önce ona göre hareket etmenin çok büyük önemi vardır. En başta bu konuya giriş yapacaksınız; ticaretin ilkelerine ve iş ahlakına uyacağınız konusunda kendinize güvenmenin ve dürüstlüğü elden bırakmadan bu işi sürdürebileceğinize inanmanız gereklidir.
İnternet Bağımlılığından Nasıl Kurtulursunuz?

İnternet Bağımlılığından Nasıl Kurtulursunuz?

Bilgisayar ve internetin, hayatımızın vazgeçilmezleri arasına girdiği günümüzde literatüre yeni bir kavram girmiş bulunuyor. İnternet bağımlılığı… Alışverişten, faturaların ödenmesine; sosyal ağlardan, yemek siparişi vermeye, e devletten e-okula, veli bilgilendirme sisteminden, hastanelerden randevu almaya kadar her alanda kullandığımız internet, birçok yararının bulunmasıyla birlikte, uzun süre kullanılmasından kaynaklı, sosyal problemlere, psikolojik problemlere ve bazı sağlık problemlerine de yol açabildiği uzmanlarca söylenmektedir. Bu konuyla alakalı olarak, TBMM de araştırma komisyonu kurulduğunu biliyor musunuz? Bakırköy Ruh ve Sinir Araştırma Merkezindeki bağımlı vakalar üzerinde yapılan araştırma bulgularından yararlanılarak bir rapor hazırladılar. Sonuçlar çok iç açıcı olmasa da, çözülmez problemlerimizin olduğunu da söyleyemeyiz. Sonuç kısaca şu: internette, ıpad lerde, playstaionlarda gereğinden fazla zaman harcıyoruz. Çocuklarımız ve genç ergenlerimiz risk gurubunda yer alıyor.
Siz de E-Ticaret Yapın

Siz de E-Ticaret Yapın

Son dönemlerde yaşanan üst üste krizler ve istenmeyen olaylar bize göstermiştir ki dünya genelinde kazanç elde etmenin bundan sonraki dönemde aslında çokta kolay olmayacağı net bir şekilde görülmüştür. Pek çok insanın yaptığı işin kazancıyla geçinemediği bir ortamı da düşünecek olursak siz de e-ticaret yapın ve kazanç elde edeceğiniz önemli bir platformu evinize taşıyarak, bu konuda avantajlı bir duruma gelin. E-ticaret son derece kolay başlanabilecek ve girişimciliği açık olmakla birlikte, çok da masrafı olmayan bir konu olarak karşımıza çıkacaktır.
Türkiye'de E-Ticaret

Türkiye'de E-Ticaret

İnternetin en çok hizmet ve ticaret alanında kullanıldığını düşünecek olursak milyarlarca insanın önemli bir müşteri potansiyelinin olması bu konuda bize çok önemli fikirler verecek ve Türkiye’de e-ticaret sektörünün geldiği ve gelmesi gereken noktayı irdelememize neden olacaktır. Aslında bir ya da birkaç aracı aradan çıkaran ürünlerin daha uygun konuma gelmesi de oldukça etkili bir sistem hayata geçiren, Türkiye’de e-ticaret kavramı son derece kullanışlı bir sistemin hayata geçirirken, sitelerin iş kapasitesini yükselmesine ve ilerleyen zamanda çok daha iyi yerlere gelmelerine olanak tanımıştır.
Twitter'ı Nasıl Daha Etkili ve Verimli Kullanabilirsiniz?

Twitter'ı Nasıl Daha Etkili ve Verimli Kullanabilirsiniz?

Twitter, 2006 yılında Jack Dorsey tarafından geliştirilen bir sosyal ağ sitesidir. Sosyal medya sayfaları arasında en popüler olanlardan Twitter, üye sayısı sürekli artış gösteren bir internet sitesidir. Kullanıcılarına en fazla 140 karakterlik anlık ileti paylaşma fırsatı veren Twitter, aynı zamanda kullanıcılarına fotoğraf ve video paylaşma imkanı da tanımaktadır. Bunun yanı sıra kullanıcılar birbirleriyle özel mesaj yoluyla iletişime geçebilmektedir.