CCleaner Nasıl Kurulur?

CCleaner Nasıl Kurulur?

Bilgisayarlar günümüzde her türlü işlemi hallettiğimiz cihazlardır. Bilgisayarlardaki zamanla başlayan ağırlaşmalar herkesin ortak sorunlarından biridir. Bu noktada CCleaner nedir sorusu sorulmaktadır. Ccleaner, bilgisayar sisteminin ilk günkü hızına kavuşmasını sağlayan bir sistem temizleme ve bakım aracıdır. Bu araç, tüm dünyada yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

CCleaner, bilgisayarınızı hızlandırmak için kullanmanız gereken bakım araçlarını bünyesinde barındırmaktadır. Yani bu program sayesinde sadece gereksiz dosyaları ve programları silmekle kalmayacak, aynı zamanda bilgisayarınıza gelişmiş bir bakım da uygulayacaksınız. CCleaner ile tüm internet tarayıcılarda çerezleri, geçmişi, index kısmını, otomatik form tamamlama geçmişini silebileceksiniz. Ayrıca bu program ile çöp kutusu, son açılan dökümanlar ve log dosyalarını da temizleyebileceksiniz. Tüm geçici ve az kullanılan dosyaları da silme imkanı elde edeceksiniz.

CCleaner nasıl kurulur sorusu da kullanıcıların sıklıkla sorduğu sorulardan biridir. CCleaner programını indirmek için tıklayın. Tüm adımları tamamladıktan ve programı sisteminize kurduktan sonra, bu mükemmel programı kullanmaya başlayabilirsiniz. CCleaner sürekli geliştirilen tarama kapasitesi, Türkçe dil desteğinin bulunması ve ücretsiz kullanım imkanı sunmasıyla milyonlarca kullanıcının tercihi olmuştur. Kullanıcı sayısı sürekli artış gösteren program, zaman zaman güncellemeler yayınlamakta ve önceki sürüme göre daha gelişmiş özellikler ile karşımıza çıkmaktadır. Siz de bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz, kolay ve ücretsiz bir şekilde CCleaner programını sisteminize kurmalı ve kullanmaya başlamalısınız.