Taşınabilir Cihazlar

iOS 9’da Yer Alacak Özellikler

iOS 9’da Yer Alacak Özellikler

Apple’ın İOS 9’da HomeKit sertifikasına sahip olan cihazları kontrol altına alabilmemizi sağlayan Home isimli bir uygulama geliştirileceği bilinmektedir. İOS 9 ile kullanabilmemizi sağlayacak olan Home uygulaması evdeki akıllı cihazlarınızı uzaktan kontrol altında tutmanızı sağlayacak.
Nvidia Shield Tabletlere Android 5.1 Güncellemesi Geldi

Nvidia Shield Tabletlere Android 5.1 Güncellemesi Geldi

Shield Tabletler performans bakımından en üst düzeye sahip modeller arasında yer almaktadır. Nvidia tarafından geliştirilmiş olan Wifi ve LTE modelleri ile satışa çıkmıştı. Android 5.1 güncellemesinin yüklenebileceği modellerde performans yönünde artışlar ve tepki sürelerinde iyileştirmeler göz önünde olacaktır. Nvidia tasarımı olan Shield için gelen güncellemelerde Android for Work gibi bir çok uygulamanın da desteklenmesi sağlanmıştır.
Yeni Android 6.0 Güncellemesinin Adı Ne Olacak?

Yeni Android 6.0 Güncellemesinin Adı Ne Olacak?

Google’ın Android için yeni geliştirdiği 6.0 güncellemesinin adının ne olacağı konusu gündemi sürekli meşgul ediyor.  Önceki Android güncellemelerin de yapılan tahminler güncellemenin kaynak kodları sayesinde yapılmıştı. Android 6.0 için yine bu tahminler tartışma yaratmaya devam etmektedir.
Sony'den Çerçevesiz Telefon Lavender

Sony'den Çerçevesiz Telefon Lavender

Teknoloji devi olan Sony genel olarak yapmış olduğu tasarımlar ile OmniBalance olarak bilinmektedir. Ancak sınırlarını her geçen gün aşmaya devam eden Sony yeni bir çerçevesiz telefon tasarımı olan Lavender ile adından çok söz ettireceğe benziyor.
iPhone 7 Ne Zaman Çıkacak? iPhone 7 Özellikleri Nelerdir?

iPhone 7 Ne Zaman Çıkacak? iPhone 7 Özellikleri Nelerdir?

Dünya teknoloji devi olan Apple'ın yeni iPhone modeli merakla beklenmektedir. Apple’ın bir önceki tasarımında uygulamış olduğu geniş ekranlı iPhone modeli yüksek bir başarı elde etmiştir. Apple şirketini yakından takip eden Yasser Farahi‘ye iPhone 7 hakkında sorular sorulduğun da 2015 te akıllı telefonların çok daha fazla gelişeceğini vurguladı. Apple’ın iPhone 7 ile kullanıcılarını şaşırtacağını ifade etmiştir. Ayrıca kablosuz şarj özelliğinin olabileceği yönünde bir konuşma yaptı. iPhone 6 Plus’ın ikinci yarısında iPhone 7’nin satışlarına başlanacağını söyledi.
Android One Yayınlandı

Android One Yayınlandı

Android One kısaca Google ile ibrlikte günümüz teknoloji devi markaların beraber oluşturdukları bir akıllı telefon ailesi olarak hayatımıza girmiştir. Google ilk olarak yaptığı açıklama ile Android One’ın ilk olarak kullanıldığı General Mobile 4G’yi tanıtmıştır. Android One hayatımıza yeni girdiği için henüz One’ın ne amaçla üretildiği ve ne işe yaradığı vatandaşlar tarafından bilinmemekle beraber merak edilmektedir. Her ne kadar merak edilse de ve her ne kadar yeni Android sürümleri çıksa da Android teknolojisi temelinde açık kaynak kodu barındırıyor ve sürekli geliştirilmeye müsait bir sistem olarak kalacaktır. Bizlerde Android’in yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz.
Turkcell 3g Çalışmıyor Ne Yapabilirim?

Turkcell 3g Çalışmıyor Ne Yapabilirim?

Teknolojik gelişmeler ile birlikte hayatımıza giren 3g teknolojisi, ve bu hizmeti, mobil cihazlarımızda kullanmamız için bize sunan Turkcell, pek çok kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır. Ancak her tür teknolojik gelişmede olabileceği gibi, bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilmemiz mümkün.
Android Cihazlarınızdan Silinen Veriler Nasıl Kurtarılır?

Android Cihazlarınızdan Silinen Veriler Nasıl Kurtarılır?

Android işletim sistemine sahip cep telefonları, artık neredeyse kişisel bilgisayarlarımız haline geldi. Birçok kişisel bilgi ve belgenin içlerinde taşındığı ve oluşturulduğu günümüzde, en büyük aksiliklerden birisi olan veri kaybı için, yazılım geliştiricileri oldukça başarılı uygulamalar geliştirmektedir. Kaybolan veriler ile bazı sık kullanılan listelerde yok olmakta ve ihtiyacınız olduğunda, her şeyin baştan tek tek taranması ve izlenmesi söz konusu olmaktadır. 7-Data Recovery adlı uygulama sayesinde, android cihazlarımızdaki kaybolan tüm verileri geri getirmek mümkün olmaktadır.
IOS'ten Android'e Nasıl Geçiş Yapılır?

IOS'ten Android'e Nasıl Geçiş Yapılır?

Birçok Iphone sahibi androide geçiş yapıyor. Çünkü Samsung, Motorola ve Nexus 5'in ekranı daha iyi, daha çekici ara yüzleri var ve daha hızlılar. Oyunlara düşkünseniz android tam size göredir. Aslında iki işletim sisteminin de, artı ve eksi yönleri var. IOS ve android fanları telefonlarına oldukça bağlı. App store ve play store oldukça zengin içeriğe sahip. İki şirkette kendini ispatlamış ve kaliteli hizmet sunuyor.
Windows Phone Zil Sesi Ayarları Nasıl Yapılır?

Windows Phone Zil Sesi Ayarları Nasıl Yapılır?

Teknoloji devi Microsoft’un cep telefonları için geliştirdiği işletim sistemi windows phone, akıllı cep telefonu kullanıcılarının beğenisini alsa da, alışkın olmadıkları ara yüzü ile kişiselleştirme ve diğer ayarlarda biraz zorlanmalarına sebep oluyor. Bir cep telefonunda en önemli kişiselleştirme zil sesleridir. Bu sebepten dolayı windows phone zil sesi ayarları için, kısa ve anlaşılır bir tarif kullanıcılar için yararlı olacaktır.