Google Inbox Nedir? Inbox Kullanımı Hakkında Temel Bilgiler

Google Inbox Nedir? Inbox Kullanımı Hakkında Temel Bilgiler

E-mail günümüzde en çok kullanılan iletişim araçlarından biri. Öyle ki bir günde milyonlarca mail atılıyor ve çok hızlı bir mail trafiği oluşmuş durumda. Özellikle akıllı telefonların yaygınlaşması ile birlikte mail servisleri çareyi yeni gelişmelere ayak uydurarak kullanıcıların daha rahat iletişim sağlamasında buldu. İşte bu yazımızda bu çalışmalardan en önemlisi olarak kabul edilebilecek Google Inbox uygulamasından bahsedeceğiz.

Google Inbox nedir, diye soracak olursak Google Inbox, aslında Google'ın pek çok servis ve uygulamasını bir araya getiren çok kullanışlı olmaya aday bir arayüz olarak tasarlanmış. Özellikleri ile Google Asistana benzeyen uygulama onun kadar gelişmiş özellikler vaat ediyor.  Servis sayesinde hem bilgisayarlarımızdan hem de mobil cihazlarımızdan aynı arayüzü kullanabiliyoruz ve her türlü Google uygulamamızdaki verilere hızlıca ulaşabiliyoruz. Arayüz tam oturmasa da gelecek için önemli gelişmeler vaat ediyor.

Peki Google Inbox nasıl kullanılır? Google Inbox uygulamasını kullanabilmemiz için Google tarafından davetiye almamız veya uygulamayı kullanan bir arkadaşımızdan davet gelmesi gerekli. Daveti kabul ettiğimizde kullanımı oldukça basit olan uygulama ileride tün teknoloji dünyası ile paylaşılmaya hazırlanıyor.