Google'ın Yeni Geliştirdiği Fotoğraf Uygulaması

Google'ın Yeni Geliştirdiği Fotoğraf Uygulaması

Yaptığı yeni çalışmalar ile gündemi sürekli meşgul eden Google, Android 6.0 M güncellemesini adının ne olacağına dair kullanıcıları merakta bırakmaya devam ediyor. Güncelleme haricinde bazı sürprizler de hazırlamayı ihmal etmeyen Google yayınlayacağı program ile kullanıcılarını memnun edecek gibi gözüküyor.

Android Police kaynağı sayesinde Google’ın geliştirmiş olduğu yeni fotoğraflar uygulamasını tüm detayları ile meraklılarına paylaştı.

Google’ın tüm özellikler fotoğraf uygulaması ile fotoğraf arama, depolama, saklama ve düzenleme hizmeti Google Fotoğraflar, Google Drive ve Snapseed uygulamaları fotoğraf uygulaması ile çok daha güçlü bir hale gelecek. Şimdiye kadar uygulamanın ulaştığımız fotoğrafların da karşımıza çıkan özellikler de fotoğrafları daha detaylı düzenleme şansınız var ve fotoğraflarınızı belirli seçenekler ile kategorilere ayırıp saklayabiliyor.

Google’ın geliştirmek te olduğu yeni fotoğraf uygulamasının ne zaman kesin olarak yayınlanacağı bilinmemekte ancak tahmini olarak yeni Android 6.0 güncellemesi ile beraber gelebileceği düşünülüyor.