Xbox One’a Büyük Güncelleme

Xbox One’a Büyük Güncelleme

Xbox One, için gelecek olan büyük güncelleme ile yaklaşmakta olan E3 2015 fuarı için yaptığı hazırlıklarla dikkat çeken Microsoft, kullanıcılarını memnun edecek gibi gözüküyor.

Los Angeles ‘ta her sene geleneksel olarak düzenlenen dünyanın en büyük oyun ve interaktif eğlence fuarı olan E3’ün başlamasına sadece sayılı günler kaldı. Son dönemlerde yapmış olduğu etkinlik ve sunumlar da kendini vazgeçilmez hale getiren Microsoft, her sene olduğu gibi bu senede fuara bomba gibi düşecek.

Son iki yıldır düzenlenen olan E3 2013 ve E3 2014 fuarında Sony’nin arkasında kalan Microsoft , Sony’e yetişmek için daha çok çaba göstermeye devam ediyor. Bu seneki E3 fuarında Microsot’un Xbox One için en az iki oyunu kullanıcıları ile paylaşmayı planlıyor. Ayrıca Microsoft , Sony’nin son projesi olan Project Morpheus için beklenmeyen şaşırtıcı bir hamle yapacağı düşünülmektedir.

Xbox One Windows 10

Xbox One için Windows 10 Güncellemesi Gelebilir

Microsoft tarafından geçen günler de alınan bazı haberlere göre büyük E3 fuarı için Microsoft, Xbox One yeni güncellemesi ile şaşırtacağı yönünde sinyaller verdi. Xbox için yapılan bu güncelleme kullanıcılarını sevindireceğe benziyor. Bir çok yenilik ile karşımıza çıkacak olan yeni Xbox One güncellemesinde Windows 10 ile ilgili sürprizler ile de karşılaşabiliriz. Microsoft tarafından asıl bilgilerin E3 fuarında paylaşılacağı için henüz her şey varsayımdan ve bazı sızıntılardan ibarettir. Bu sene de Sony ve Microsoft için bol rekabetli bir yıl olacak.