"IOS" etiketi için sonuçlar

iOS 9’da Yer Alacak Özellikler

iOS 9’da Yer Alacak Özellikler

Apple’ın İOS 9’da HomeKit sertifikasına sahip olan cihazları kontrol altına alabilmemizi sağlayan Home isimli bir uygulama geliştirileceği bilinmektedir. İOS 9 ile kullanabilmemizi sağlayacak olan Home uygulaması evdeki akıllı cihazlarınızı uzaktan kontrol altında tutmanızı sağlayacak.
Chrome Remote Desktop ile iOS Cihaz Üzerinden Bilgisayar Nasıl Yönetilir?

Chrome Remote Desktop ile iOS Cihaz Üzerinden Bilgisayar Nasıl Yönetilir?

Uzak masa üstü bağlantısı ve bilgisayarın mobil cihazlardan kullanılmas,ı aslında oldukça eski bir yönetim sistemidir. Bu konudaki TeamViewer uygulamasının yüksek başarısı, artık kendini kanıtlamış durumdadır. Yeni geliştirilen bir uygulama olan, Chrome Remote Desktop, uzak masa üstü bağlantısı için gözünü yükseklere dikmiş durumdadır. Chrome remote desktop nedir, sorusuna aynen, TeamViewer gibi bilgisayarınızı mobil cihazlarınızdan yönetme aracıdır, diyerek kısa bir cevaptan sonra nasıl çalıştığını anlatalım.
IOS'ten Android'e Nasıl Geçiş Yapılır?

IOS'ten Android'e Nasıl Geçiş Yapılır?

Birçok Iphone sahibi androide geçiş yapıyor. Çünkü Samsung, Motorola ve Nexus 5'in ekranı daha iyi, daha çekici ara yüzleri var ve daha hızlılar. Oyunlara düşkünseniz android tam size göredir. Aslında iki işletim sisteminin de, artı ve eksi yönleri var. IOS ve android fanları telefonlarına oldukça bağlı. App store ve play store oldukça zengin içeriğe sahip. İki şirkette kendini ispatlamış ve kaliteli hizmet sunuyor.