"RAM" etiketi için sonuçlar

Ramazan Ayına Özel Pazarlama Stratejileri Nasıl Oluşturulur?

Ramazan Ayına Özel Pazarlama Stratejileri Nasıl Oluşturulur?

Ramazan ayı Müslümanlar için en cömert ve en kutsal aylardan biridir. İnsanlar şefkat, şükran, empati ve hayırseverlik gibi insani değerleri sergileme eğilimindedir. İnsanlar Ramazan öncesi ve Ramazan ayı boyunca da alışveriş yapma eğiliminde olduğu için Ramazan ayında genellikle alışverişe olan eğilim artış gösterir. Dolayısıyla Ramazan ayı işletmeler için ürünlerini ve hizmetlerini tanıtabilecekleri harika bir fırsattır. Bu yazımızda sizler için bu Ramazan’da kullanabileceğiniz bazı fikirleri derledik.
Acunetix ile Güvenlik Analizi

Acunetix ile Güvenlik Analizi

Acunetix Web Vulnerability Scanner, sitenizi güvende tutmak amacı ile kullanabileceğiniz yegâne araçlardan ikincisi. Günümüzde çoğunlukla Pentester, yani sisteme sızmak için yollar arayan insanlar tarafından kullanılan bu araç; sadece bu güruhun değil; web sitesi olan insanların da işine yarıyor. Zira, zafiyeti bulmak ile kalmayan bu aracın işlevleri arasında zafiyet hakkında detaylı bilgi vermek; sisteme nasıl sızıldığını örneklemek ve hedef sistem üzerinde zafiyetin nasıl çalıştığını görmek gibi etmenler de mevcut. Sektörde, HSBC, ING, American Express, Sony gibi devlere de hizmet sağlayan Acunetix’in arkasındaki güç elbette yılların verdiği tecrübe ile geliyor. Aracın, ücretli olduğu aşikâr ve her daldan tarifeleri mevcut. Örneğin, elli adet hedef taraması yapacaksanız o paketi, on hedef taraması yapacaksanız, onluk paketi seçebilirsiniz. Bunun yanında sürekli lisans paketleri de mevcut ve 3000$’dan başlıyor. Yaptığınız işin ne olduğuna bağlı olarak taleplerinize karşılık veren bu büyük kuruluşun aracını, adresinden temin etmeniz mümkün. Son olarak, üç Türkiye dağıtıcısı da bulunmakta.
İç ve Dış Dekorasyon Tasarımlarında Kullanılan En Popüler Bilgisayar Programları

İç ve Dış Dekorasyon Tasarımlarında Kullanılan En Popüler Bilgisayar Programları

Bilgisayar destekli bir tasarım ve çizim programıdır. Üretimde görevlerin yerine getirilmesi için komut işlemiyle ve sayısal bilgisayarların kullanılmasıyla ilgili bir teknolojidir. AutoCAD programında yapılan çizimlerin paylaşımı kolay ve çizimleri seri bir şekilde çıktı almak mümkündür.  Birebir ölçekli çıktı almak üretimdeki aksaklıkları giderir. Mimari, makine, inşaat, mobilya dekorasyon, elektrik ve elektronik üzerine olan alanlarda AutoCAD Programı kullanılmaktadır.
SEO çalışması nasıl yapılır?

SEO çalışması nasıl yapılır?

SEO çalışması yapmaya karar verdiğinizde öncelikle çalışmanın hangi arama motoru için yapılacağı belirlenmelidir. Eğer hedefimiz öncelikli olarak Yandex, Bing gibi daha az kullanıcıya sahip arama motorları ise Google’a göre biraz daha çabuk ulaşılacak bir başarıdan bahsedilebilir. Arama motoru belirlendikten sonra çalışma sonucunda neyin hedeflendiğine karar verilmeli, çalışma süresince yapılacak harcamaların bütçenizi sarsıp sarmayacağı ya da bütçenize uygun olup olmadığı saptanmalı ve en önemlisi de SEO çalışması süresince elde edilecek başarı ya da geçen zamana karşı bir türlü sonuca gitmemiş çalışmalar için yeterli sabır ve ilgiyi gösterebilecek misiniz? sorularına kesin bir yanıt verilmesidir.
Laptop Ram Değiştirme ve Takma İşlemi Nasıl Yapılır?

Laptop Ram Değiştirme ve Takma İşlemi Nasıl Yapılır?

Zamanla eskiyen ve yavaşlayan laptoplarımıza ram takviyesi yaparak, örneğin 64 bitlik bir işletim sistemine sahip olarak, daha verimli çalışmasını sağlayabiliriz. Laptop ram değiştirme işlemini yapmadan önce, laptopumuzda hangi tipte ve hızda ram kullanmalıyız, bunu doğru olarak belirlememiz gereklidir.
Google Aramalarında Bilinmeyen Komutlar

Google Aramalarında Bilinmeyen Komutlar

Günümüzde neredeyse her insan Google arama motorunu sıklıkla kullanıyor ama bu insanların büyük çoğunluğu Google aramalarının gizli komutlarını, ipuçlarını bilmiyor ve kullanmıyor. Eğer bu komutlar, yapılan aramalarda kullanılırsa çok daha hızlı ve daha başarılı bir şekilde aramalar yapabilirsiniz.
Seo Nedir, Nerelerde Kullanılır, Seo Araçları Nelerdir?

Seo Nedir, Nerelerde Kullanılır, Seo Araçları Nelerdir?

Seo, son zamanlarda çok sık karşımıza çıkan bir kelime olmaya başladı. Fakat çoğu kişi, Seo’nun tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyor. Seo ‘Search Engine Optimization’ terimlerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır, yani ‘Arama Motoru Optimizasyonu’ demektir. Yani kısaca, Seo’nun amacı web sitelerini arama motorlarının en üst sırasına yerleştirebilmektir. Böylece sitelere erişim artar, daha fazla kitleye ulaşılmış olunur ve sonuç popüler bir site haline gelinir.
Instagram Uygulaması Bilgisayardan Nasıl Kullanılır?

Instagram Uygulaması Bilgisayardan Nasıl Kullanılır?

Sosyal paylaşımda görselliğin önemi, günümüzde gelişen mobil cihazlar ile daha artmış durumdadır. En önemli fotoğraf paylaşım ağı olan instagram, mobil cihazlardan kolayca kullanılmaktadır. Bu kadar fazla kullanımı yüzünden, mobil cihazların yanında kişisel bilgisayarlarda da kullanılmak istenmesi kadar doğal bir şey yoktur. Bu ihtiyaç için, kısa bir örnek uygulama ile instagram uygulaması bilgisayardan kullanım nasıl olur, bahsedelim.
Daemon Tools Nasıl Kullanılır?

Daemon Tools Nasıl Kullanılır?

Daemon Tools CD/DVD imajlarını sanal CD/DVD oluşturup daha hızlı çalıştırmanıza yarayan bir CD/DVD emülatör programıdır. Bu programı iso, cue, bin, nrg vb. uzantılı kalıp dosyalarımızı açmakta kullanırız. Kısacası Daemon Tools ile bilgisayarımızda bir hayalet CD/DVD rom oluştururuz. Bu şekilde hem CD/DVD kalabalığından kurtulmuş oluyoruz hem de bilgisayarımızı yavaşlatan CD/DVD Rom çalışmalarından kurtararak bilgisayarımızın performansını artırıyoruz. Ayrıca oluşturduğumuz sanal sürücüde kalıp dosyalarımız daha hızlı bir şekilde açılmaktadır ve çalışmaktadır.